Overslaan en naar de inhoud gaan
Kidsclub David en Jamie

Boulderen voor kinderen

Boulderen voor kinderen

Boulderhal Walhalla is een kindvriendelijke plek, tof voor iedereen! De meeste bezoekers zijn echter volwassenen die hun sport vol overgave komen beoefenen. Om jong en oud op een veilige manier samen te laten klimmen in de hal, is het belangrijk dat ouders/begeleiders hun kind(eren) actief begeleiden. Wil je als ouder/begeleider zelf een ontspannen middag met een goed boek en een cappuccino, terwijl je jonge kinderen lekker zelfstandig spelen, dan is Walhalla hiervoor niet de aangewezen plek. 

Eerste keer boulderen met kinderen

Klimt jouw kind altijd op schuurtjes, over muurtjes en in de hoogste boom? Dan is het tijd om eens langs te komen bij Boulderhal Walhalla!

Vanaf 7 jaar oud mogen kinderen onder begeleiding bij ons komen boulderen.

Eerste keer? Boek dan eerst een introductielesTijdens een half uur durende les leren jullie alles over de basistechnieken van het boulderen. Daarna mogen de kinderen zelf (maar onder jouw begeleiding) aan de slag in de wand.

Ook leuk: de introductieles is geheel gratis! Je betaalt dus enkel entree en huur voor je klimschoenen. Klimschoenen huren kost € 4,- en is optioneel. Er mag dus ook op eigen (schone!) sportschoenen worden geklommen, maar klimschoenen dragen natuurlijk wel bij aan beestachtige prestaties in de wand.

De Walhalla Jeugd Club

Welkom bij jeugdclub van Walhalla, waar boulderen centraal staat en waar jouw kind zich helemaal kan uitleven! Vindt jouw kind klimmen helemaal te gek en wil hij of zij onze jeugdtraining bijwonen? Dan is onze nieuwe jeugdclub perfect voor hen.

Bij jeugdclub Walhalla trainen we wekelijks op woensdag met een vaste groep. Zo krijgt jouw kind de kans om elke week iets nieuws te leren met leuke en uitdagende oefeningen. Of jouw kind nu net begint met deze sport of al wat ervaring heeft met boulderen, onze club biedt een veilige en ondersteunende omgeving voor iedereen die zijn klimvaardigheden wil verbeteren.

Woensdag middag: 16:30 tot 18:00.

Minimum leeftijd: 7 jaar

Maximum leeftijd: 13 jaar

Proeflessen voor jeugd training

We bieden proeflessen aan voor kinderen die nog niet veel ervaring hebben met boulderen. Dit is een geweldige kans om kennis te maken met de sport voordat je je definitief inschrijft voor onze training. Wil je een proefles in plannen stuur een mail naar info@boulderhalwalhalla.nl zodat we weten wie we kunnen verwachten.

Meedoen aan de proefles kost € 9,50 per kind en is inclusief schoenen. 

Na de eerste proefles is er een eenmalige mogelijkheid om een 3 rittenkaart incl. schoenen te kopen voor €30,-.

Jeugdclub Walhalla lidmaatschap

Een jeugdlidmaatschap (inclusief één jeugdtraining per week) kost € 48,50 per maand. We bieden ook een jeugdlidmaatschap met inclusief huurschoenen voor € 54,00 per maand.

Daarnaast mag jouw kind met dit lidmaatschap onbeperkt komen boulderen (voor kinderen van 7 t/m 13 jaar moet dit onder begeleiding van een volwassene).