Overslaan en naar de inhoud gaan

Boulderen voor kinderen

Boulderhal Walhalla is een kindvriendelijke plek, wel is het goed om te realiseren is dat het overgrote deel van onze klanten bestaat uit volwassenen die hun sport komen beoefenen in de boulderhal. Om deze twee doelgroepen op een veilige manier te laten klimmen is het belangrijk dat ouders/begeleiders hun kinderen actief begeleiden. Wil je graag zelf een ontspannen middag met een goed boek en een cappuccino terwijl je kinderen lekker spelen, dan is Walhalla hiervoor niet de juiste plek. 

Eerste keer boulderen met kinderen

Klimt jouw kind altijd op schuurtjes, over muurtjes en in de hoogste boom? Dan is het tijd om eens langs te komen bij Boulderhal Walhalla.

Boulderen en klimmen is een hele natuurlijke manier van bewegen. Hierdoor is het uitermate geschikt voor mensen van alle leeftijden. En dus ook voor kinderen.

Vanaf de leeftijd van 7 jaar mag uw kind onder begeleiding bij ons boulderen. Start dan met een introductieles. Tijdens een half uur durende les leer je alles over de basistechniek van het boulderen en mag je nadien onder begeleiding van je ouders verder boulderen.

Inschrijven

De Campus Jeugd Club

Vind jij klimmen helemaal te gek en wil je onze jeugd training uitproberen schrijf je dan in voor een proefles via: jeugd@boulderhaldecampus.nl

We hebben jeugdtraining voor verschillende leeftijden op de volgende tijden:

  • 7 t/m 12: woensdag van 16:30 tot 18:00
  • 13 /t/m 18: Woensdag van 18:30 tot 20:00
  • 7 t/m 12: vrijdag van 16:00 tot 17:30
  • 7 t/m 12: zaterdag van 09:00 tot 10:30
  • 7 t/m 12: zondag van 10:00 tot 11:30
  • 13 t/m 18: zondag van 11:30 tot 13:00

Kosten lidmaatschap:

Een jeugd lidmaatschap inclusief jeugdtraining bij Boulderhal de Campus kost 46,50 euro per maand (maandabonnement). Hiervoor krijg je één keer in de week training. Daarnaast ben je met dit lidmaatschap altijd welkom om onbeperkt te boulderen (vanaf 14 jaar zelfstandig, van 7 t/m 13 jaar is begeleiding vereist van een volwassene).

Ook is er de mogelijkheid om een lidmaatschap te nemen waarmee je mag meedoen aan alle trainingen voor jouw leeftijdscategorie, én onbeperkt vrij klimmen. Dit lidmaatschap kost 52,50 euro per maand.

Meld je aan voor een proefles via: jeugd@boulderhaldecampus.nl

 

Kinderfeestje

Wil jij samen met al jouw vriendjes en vriendinnetjes je verjaardagfeestje vieren in de boulderhal? Dat kan!

Samen met een enthousiaste instructeur mogen jullie bij ons komen klimmen. Wij organiseren leuke spelletjes en opdrachten voor in de wand om samen met je vrienden te doen. Vooraf mogen natuurlijk de cadeautjes bij ons uitgepakt worden, en achteraf is er chips als traktatie en staat de limonade klaar.

Wij organiseren kinderfeestjes vanaf 10 jaar. (Als een paar vriendjes 9 jaar zijn zien wij dat natuurijk door de vingers. ;))

Voor het kinderfeestje zijn soepele kleding en schonen zaalsportschoenen nodig. 

  • De kosten bedragen 17,50 euro per kind. Hiervoor mag er één uur lang geboulderd worden onder begeleiding van een instructeur (één uur is meestal het maximum wat kinderen volhouden). Chips en limonade is bij de prijs inbegrepen.
  • Het minimum aantal deelnemers aan een kinderfeestje is minimaal 6, maximaal 10.
  • Kinderfeestjes worden alleen aangeboden op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdagochtend.
  • Kinderfeestjes mogen alleen als groep arriveren en vertrekken en we verzoeken dringend de afgesproken tijden voor aankomst en vertrek te handhaven.

Reserveren