Overslaan en naar de inhoud gaan

Boulderhal Walhalla

Misschien niet de beste boulderhal van Den Haag, maar zeker wel de leukste!

In verband met de coronamaatregel zijn wij momenteel gesloten. 

Reserveren

 

 

Openingstijden:

Walhalla is voorlopig nog gesloten. Maar de buitenwand bij Boulderhal De Campus is open!

Vanaf 10 april is de buitenwand van de Campus geopend! Veel dingen zullen bekend klinken. We zullen weer gaan werken met reserveringen, tijdslots en we houden natuurlijk de corona maatregelen in acht. De horeca, ook voor afhaal, gaat nog even dicht blijven helaas. Dus neem je eigen verfrissingen mee. Wel zal de WC binnen toegankelijk zijn. De buitenwand zal open zijn van 09:00 tot 21:30 met tijdslots van 1,5u, toegankelijk voor abonnement houders, strippenkaarten, dag mensen en klim fanaten. Boek op tijd en cancel alsjeblieft als je toch niet kan, we hebben maar beperkt plek. Voor kaarthouders, controleer je mail voor meer nieuws! 

 

Maandag

09:00-21:30

Dinsdag

09:00-21:30

Woensdag

09:00-21:30

Donderdag

09:00-21:30

Vrijdag

09:00-21:30

Zaterdag

09:00-21:30

Zondag

09:00-21:30

 

Voor het eerst boulderen

Geen probleem! Bij Boulderhal Walhalla leren wij jou met liefde de beginselen van het boulderen. Boulderen doe je op klimwanden van maximaal 4,5 meter hoog. Door de dikke matten onder de wand land je zacht en kan je zonder het volgen van een cursus aan de slag! Op onze muren hebben wij boulders (klimroutes) gebouwd in 9 verschillende kleuren. Iedere kleur vertegenwoordigd een bepaalde moeilijkheidsgraad. Het is altijd mogelijk om zonder afspraak langs te komen. Wel loop je dan het risico dat je even moet wachten tot er een medewerker beschikbaar is om je te helpen. Wil je liever niet het risico lopen om te moeten wachten? Dan is het uiteraard mogelijk om een afspraak te maken of om langs te komen tijdens de vaste inloopmomenten voor beginnende boulderaars.

The MatchUp!

Vanaf dinsdag 1 december starten wij bij De Campus en Walhalla met The MatchUp! Meedoen is heel makkelijk! Via toplogger meld je jezelf aan voor 1 van de 3 pouls. Je kiest zelf in welke poul je mee doet. Het is natuurlijk het leukste als je jezelf een beetje uitdaagt. Recreational (Oranje t/m Blauw) Fanatic (Geel t/m Rood) Pro's (Zwart t/m Wit) De wedstrijd duurt 8 weken. In week 1 tellen alleen de nieuwe boulders van die week mee, in de week erop komen de nieuwste boulders er bij, enzovoort! Totdat de hele hal vervangen is. Iedere boulder is 1000 punten waard. Maar dit aantal punten wordt verdeeld onder de mensen die de boulder klimmen. Dus als 2 mensen een boulder klimmen daalt het aantal punten naar 500 per persoon. Maar als 1000 mensen in jouw poul de boulder klimmen krijgt iedereen nog maar 1 punt. Op deze manier loont het dus om zoveel mogelijk boulders te klimmen of die te toppen die niemand anders kan. Klim je een boulder in je eerste poging, FLASH, dan krijg je 5% extra punten. Er zal een uitslag zijn bij de Campus en een uitslag bij Walhalla. Daarnaast zullen wij handmatig een gecombineerde uitslag maken. De winnaars van de gecombineerde competities krijgen een leuke prijs. De lokale winnaars gaan er met de eer vandoor!