Overslaan en naar de inhoud gaan

Introductie les Boulderen (15 minuten, vrije inloop)

Image taken during bouldering

Introductieles

Heb je altijd al eens willen ervaren of boulderen iets voor jou is, wil je iets leuks doen met het hele gezin of wil je jouw date verrassen met een bijzonder afspraakje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Bij Boulderhal Walhalla bieden wij introductielessen aan, zodat je op een veilge manier kennis kunt maken met de sport. Na een introductie van ongeveer 15 minuten mag je zelfstandig gaan boulderen.

De proefles is geschikt voor iedereen! Het maakt dus niet uit of je al regelmatig in een sportschool te vinden bent of nu juist wilt beginnen met sporten: boulderen is een laagdrempelige activiteit en dat maakt het zo leuk!

Ook leuk: de introductieles is geheel gratis! Je betaalt dus enkel entree en huur voor je klimschoenen. Klimschoenen huren kost € 4,- en is optioneel. Je mag dus ook op je eigen (schone!) sportschoenen klimmen, maar klimschoenen dragen natuurlijk wel bij aan beestachtige prestaties in de wand.

-       Voor groepen groter dan drie personen wordt geadviseerd een eigen les te boeken.

-       Deelnemen aan een introductieles kan vanaf 7 jaar.

De introductielessen vinden niet plaats op gezette tijden, je kunt dus altijd langskomen. Wij helpen je graag op weg! 

Wil je meer informatie of wil je toch vooraf een afspraak inplannen? Bel ons dan op 070 - 205 10 69 of stuur een mailtje naar info@boulderhalwalhalla.nl.