Overslaan en naar de inhoud gaan

Kinderfeestje

Natuurlijk kan jij je feestje vieren bij Boulderhal Walhalla!

Heb jij een stoere vriendengroep die het leuk vinden om een uitdagende en avontuurlijke dingen te doen? Nou dan weet jij al waar jij je feestje gaat geven. :)

Samen met een echte professionele boulderaar gaan jullie klimmen bij ons in de hal. Hij of zij zal jullie uitleggen hoe je het makkelijkst de moeilijkste boulders kan klimmen en daarnaast zullen er ook spelletjes en opdrachten bedacht worden. Super tof dus!

Het is geen enkel probleem om de cadeautjes bij ons uit te pakken. Dit mag voor, maar ook na het boulderen.

Wij zorgen voor de limonade en chips. En als jullie ouders een beetje aardig voor ons zijn krijgen zij misschien ook nog wel een kopje koffie van ons. ;)

Taart meenemen? Zeker doen!

Wanneer dan?

Een kinderfeestje duurt ongeveer 1,5 uur . Het reserveren van een Kinderfeestjes is alleen mogelijk binnen de volgende tijden.
Maandag, dinsdag en donderdag: niet mogelijk
Woensdag en vrijdag: tussen 13:00 en 17:00
Zaterdag: niet mogelijk
Zondag: niet mogelijk

Leeftijd en aantal kinderen:

Kinderfeestjes worden aangeboden vanaf 10 jaar. Voor het jongere broertje of zusje hebben wij een leuke speelhoek. het minimum aantal deelnemers is 6, en wij hanteren een maximum van 10 kinderen.

Benodigdheden:

Soepele kleding

Kosten:

Voor 17,50 euro per kind, mag er één uur lang geboulderd worden onder begeleiding van een instructeur (één uur is meestal het maximum wat kinderen volhouden). Chips en limonade is inbegrepen.

Reserveren